چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۴
مدیران موظف به فراهم‌سازی شرایط مناسب برای اقامه نماز هستند

حوزه/ حجت الاسلام رنجبر، با تأکید بر نقش کلیدی مدیران در ترویج فرهنگ نماز، گفت: مدیران موظف هستند با فراهم‌سازی شرایط مناسب در ادارات و نهادها، زمینه اقامه به‌موقع و اثرگذار نماز را فراهم کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت الاسلام ابراهیم رنجبر عصر امروز در هفتمین اجلاسیه نماز استان اصفهان در خانه معلم شماره ۳ اظهار داشت: برگزاری نماز باید کوتاه و در وقت مقرر باشد و از برگزاری جلسات اداری در وقت نماز خودداری شود تا اثرگذاری آن کاهش نیابد.

رئیس ستاد اقامه نماز اصفهان، با اشاره به فعالیت‌های ستاد اقامه نماز استان یادآور شد: «طرح «نماز یاوران» که ابتدا در ناحیه چهار اصفهان اجرا شد، امروز در حدود پنج هزار مدرسه سراسر کشور پیاده‌سازی شده و به‌عنوان یک طرح برگزیده شناخته می‌شود.

وی بیان کرد: دوره‌های آموزشی ویژه ائمه جماعات، مدیران و معلمان مدارس برگزار شده و نشست‌های معارفی برای خانواده‌ها و بانوان نیز اجرا می‌شود.

وی با قدردانی از همکاری اداره کل آموزش و پرورش، استانداری، شهرداری و سایر دستگاه‌ها، اظهار کرد: حدود ۴۷۰ نفر از اساتید تخصصی ستاد اقامه نماز که همگی از طلاب حوزه علمیه هستند، به مدارس معرفی شده‌اند و تاکنون بیش از سه هزار و پانصد نشست خانواده با موضوع گفتمان نماز دانش‌آموزان برگزار شده است.

حجت الاسلام رنجبر، خاطرنشان کرد: خدا محوری، آخرت‌گرایی، عمل صالح، احترام به جمع و رعایت رزق پاک و حلال، پنج مولفه اصلی سبک زندگی اسلامی است که در نماز نمود پیدا می‌کند.

وی ابراز کرد: رعایت این پنج مولفه می‌تواند بسیاری از نابسامانی‌های اجتماعی و فردی را کاهش دهد و نقش نماز را در شکل‌دهی سبک زندگی نسل جوان پررنگ کند.

وی از افتتاح سومین مرکز تخصصی نماز در اصفهان خبر داد و گفت: این مرکز پس از مراکز قم و مشهد ایجاد شده و دوره‌های تربیت مدرس نماز برای بانوان و آقایان برگزار می‌شود تا بتوان از ظرفیت آن‌ها در مدارس و دانشگاه‌ها استفاده کرد.

رئیس ستاد اقامه نماز اصفهان تأکید کرد: پخش اذان در محیط ادارات و اجرای صحیح برنامه‌های ستاد اقامه نماز در مدارس و ادارات، باید به‌صورت جدی پیگیری شود؛ مدیران موظف هستند نظارت بر ادارات زیرمجموعه خود را داشته باشند و شرایط مناسبی برای اقامه نماز فراهم کنند.

پیشگامی مدیران در اقامه نماز، الگویی اثرگذار برای کارکنان و مردم است

مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان نیز اظهار داشت: نماز، فرصتی برای سَبُک کردن بار معنوی و روشن شدن مسیر زندگی و فعالیت‌های اداری است.

وی با اشاره به اهمیت نقش مدیران ارشد در اقامه نماز، افزود: مدیران دستگاه‌ها باید شخصاً در نماز جماعت شرکت کنند و پیشگام باشند؛ حضور آنان الگویی اثرگذار برای کارکنان و ارباب رجوع است و می‌تواند مشارکت حداکثری را تضمین کند.

جمالی‌نژاد بر عدم برگزاری جلسات اداری در وقت نماز تأکید کرد و یادآور شد: نماز جماعت در ادارات باید کوتاه، منظم و مؤثر برگزار شود تا ارزش آن حفظ گردد و طولانی شدن آن سبب کاهش رغبت کارکنان و مردم نشود.

استاندار اصفهان به تجهیز و زیباسازی نمازخانه‌ها و فراهم کردن سرویس‌های بهداشتی مناسب در مراکز اداری و بین‌راهی اشاره کرد و گفت: نمونه‌های موفق در اصفهان قابل تکثیر در سایر نقاط شهری و روستایی است و می‌تواند به الگویی برای دیگر استان‌ها تبدیل شود.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری دوره‌ها و نشست‌های آموزشی و معارفی برای دانش‌آموزان، دانشجویان و کارکنان دستگاه‌ها، تأکید کرد: استفاده از شبکه‌های اجتماعی و محتوای دیجیتال برای ترویج نماز در میان کودکان و جوانان، یکی از ابزارهای مؤثر در گسترش فرهنگ نماز است.

جمالی‌نژاد خاطرنشان کرد: حضور فعال مدیران و همکاری همه دستگاه‌ها، ستون اصلی تحقق اهداف فرهنگی و دینی جامعه است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha